Aнсамбл кренуо пут Варне !

Чланови нашег Културно Уметничко Друштво кренули су пут Бугарске где ће узети учешће на 23. Интернационалном фестивалу фолклора који се одржава у Варни од 03. до 07. Абгуста.

Чланови нашег Културно Уметничко Друштво кренули су пут Бугарске где ће узети учешће на 23. Интернационалном фестивалу фолклора који се одржава у Варни од 03. до 07. Абгуста. Ово ће уједно бити велика прилика да поново представимо нашу земљу, наш игре и наше обичаје на једној од најлепших и најпопуларнијих сцецна у Бугарској.

Никола Босиљчић један од наших најстаријих чланова стиче да са нестрпљењем ишчекује почетак фестивала: „Атмосфера је одлична после напорних припрема. Предходна два пута како због пословних тако и због приватних обавеза нисам присуствовао овом фестивалу али сада не могу ишчекати ово гостовање. Летња сцена коју сам видео и са којом су ме упознали остали играчи прелепа је и сва у зеленилу али ипак, није свеједно када се на њој појавите пред скоро 300 људи и стога признајем, да иако сам старији играч, ипак са малом дозом треме одлазим на исту. Уверен сам да ћемо како смо то инили и претходних година и овога пута најбоље презентовати нашу земљу и наш град“.

Овом приликом наше „путнике“ поздравила је и председница Сања Босиљчић која им је пожелела срећан пут и лепо гостовање у Бугарској.

Својим члановима желимо још једном срећан пут.

С поштовањем, Ваше Севојно.
у Севојну, 02. Август 2014.године

Повезано