У првих шест месеци више од 16 000 посета нашем порталу !

Након непуне две године рада нашег портала, наш веб тим бележи одличне резултате са којима се можемо похвалити. Наиме, у периоду од 01. Јануара до 01. Јуна 2014.године наш интернет портал посетило је преко 16 000 људи односно више од 3 000 појединачних посета на месечном нивоу.

Ђорђе Богдановић који је на челу веб тима не крије задовољство напомињујући да је то само још један додатни мотив и обавеза да све још буде у што бољем реду: „У години када Севојно слави 60 година рада и постојања друштва овај резултат даје још већи допринос ансамблу. Резултат свега овога свакако је одличан тимски рад људи који стоје иза свега овога као и добра оптимизација сајта која је пажљиво урађена а чињеница је да без ње нема ни публике. Сам дизајн прилагођен је оптимизацији а убеђени смо да смо добру позицију заправо на престижним претраживачима као што су „Google“ или „Yahoo“ заслужили уз помоћ квалитетног и обимног садржаја који се тиче нашег ансамбла и света фолклора. Такође сајт смо повезали са скоро свим друштвеним мрежама међу којима предњаче „Facebook“, „Twitter“ и „Instagram“ а резолуција која се сама модификује према уређају путем кога се приступа чини ову презентацију још доступнијом и примамљивијом. Оно што је новина, а исту су можда и приметили наши корисници, јесте да смо ових дана у експериментални рад пустили још два језика односно енглески и италијански а због оптимизације могуће је да ће у наредном периоду доћи до малог прекида рада односно успореног приказа. На овоме се свакако нећемо зауставити јер у плану нам је да у наредном периоду омогућимо приказ на још два језика тј. на словеначком и шпанском језику као и да урадимо малу „android“ апликацију.“

Подсећања ради, при изради нашег портала испоштовани су сви стандарди који гарантуују његову прегледност а сви наши корисници могу лако и брзо доћи до информација о активностима нашег ансамбла. Овом приликом позивамо Вас да нам упутите Ваше критике како бисмо исправили неадекватне ствари у нашем раду као и да нам упутите предлоге и похвале како бисмо унапредили наш рад. Очекујемо Вас на нашем порталу!


С поштовањем, Веб тим ансамбла Севојно.
у Севојну, 04. Септембар 2014.године

Повезано