С ЕМОЦИЈАМА НА СЦЕНУ И НА ПУТ

После паузе у наступима дуже од месец дана Културно Уметничком Друштву „Севојно“ ово је био први наступ у новој 2013. Години а чланови нашег ансамбла играли су и певали „тамо далеко“… заједно са својим пријатељима из Рошаха за наше у далекој Швајцарској.

Наиме преко 55 ћланова извођачког ансамбла вратило се својим домовима, са једне, за њих, посебне турнеје. Већ од самог доласка у Рошах емоције су биле присутне на обе стране, јер се њима, како говори члан ансамбла „Вук С. Караџић“ Милош Јанковић, није могло стати на пут. Још један доказ томе је заправо и чињеница да су дланови публике били више загрејани него предходних година и да су заправо остали затечени наступима наших друштава а све то коментаришући како су оба ансамбла „ВРХУНСКИ УМЕТНИЦИ У ОПАНЦИМА“ а не аматери. Ово је заправо још једном потврда да се лјубам и пријатељство, како према песми и игри, тако и према дружењу наша два ансамбла никад не може раскинути. Уметнички руководилац ансамбла „Севојно“ истакао је како је ово још једна у низу значајних турнеја на којој су чланови његовог ансамбла представили крај из кога долазе, град Ужице и Републику Србију у најбољем светлу.

„И сами сте били присутни са каквом љубављу смо приступили концерту и дружењу који су за нас организовали наши домаћини а у овом случају КУД „Вук С. Караџић“. Ово је засигурно потврда да ни овога пута причу не можемо завршити када смо ми и они у питању али је можемо привести крају. Већ за неколико месеци они ће бити наши гости када ћемо опет наставити тамо где смо овога пута стали“…истиче члан првог ансамбла „Севојно“ Босиљчић Ненад.

Повезано