Септембар – месец пријема нових чланова у ансамбл!

Културно Уметничко Друштво „Севојно“ позива све заинтересоване суграђане на аудицију поводом пријема нових чланова како у нашу школу фолклора тако и у народни оркестар. Драги родитељи уколико Ваша деца воле да се друже, играју, певају, да путују… доведите их у ансамбл „Севојно“.

Пријем нових чланова одржаће се у петак 05. Септембра 2014. године у просторијама фискултурне сале Дома „Петар Радовановић“ у Немањиној улици број 52 у Ужицу са почетком од 19 часова и 30 минута.

Подсетићемо Вас да је школа фолклора за децу најпознатија школа ове врсте у Србији, а њен основни циљ је стварање играча за несметани рад у млађем дечијем и старијем дечијем ансамблу. Стога, ради остварења управо тог циља наши кореографи на челу са Уметничким руководиоцем Делић Ђорђем поставили су изузетно високе визуелне и уметничке критеријуме за децу која настављају рад у нашим осталим ансамблима.

Сва Ваша додатна питања као и Ваше пријаве можете нам послати путем контакт форме, овде на интернет презентацији као и на контакт телефоне: Делић Ђорђа 066/2492288; Делић Невене 066/6128976 и Бранка Илића 064/1127749.


С поштовањем, Ваше Севојно.
у Севојну, 01. Септембар 2014.године

Повезано