Севојно на трећем Меморијалном турниру „Радомир Рашо Мутавџић“

Чланови нашег прво ансамбла узели су учешће на трећем Меморијалном турниру у фудбалу „Радомир, Рашо Мутавџић“ који се одржавао на спортским теренима основне школе у Севојну.

Чланови нашег прво ансамбла узели су учешће на трећем Меморијалном турниру у фудбалу „Радомир, Рашо Мутавџић“ који се одржавао на спортским теренима основне школе у Севојну. Првог дана турнира наша екипа поражена је од екупе „Голубца“ резултатом 7 према 2, али, како и сами истичу било им је задовољсто учествовати на истом.

Победник турнира је екипа „Кладионица Бет“ из Севојна која је у финалу савладала „мото клуб“ из Ужица, треће место заузела је екипа „Наша прича“. За најбољег стрелца турнира изабран је Бојан Недељковић из екипе Наша прича док је најбољи голман Борис Марјановић из екипе Кладионица Бет. Титулу најбољег играча ове године понео је Лука Пековић из победничке екипе.

„Драго ми је да је турнир све посвећенији јер је посвећен једној младости. Желим да ова деца иду напред, да се баве спортом. После ових седам дана остане већа празнина, али ми овај турнир организујемо јер је и мој син живео за ову игру и дружење“ говори Милка Мутавџић мајка прерано преминулог фудбалера Раша.


Ансамбл Севојно.
у Севојну, 03. Јул 2014.године

Повезано