Вредне припреме поводом предстојеће Републичке смотре фолклора…

Извођачки ансамбл нашег друтва као и народни оркестар,  а сви они под будним оком Уметничког руководиоца Делић Ђорђа, вредно вежбају и усавршавају најситније детаље како би све било беспрекорно на предстојећој 17. Републичкој смотри фолклора.

Прослављајући заједно и честитајући лепшим половинама најлепши празник на свету 8. март, са поруком да буду увек насмејане, ведре и реасположене, играчи и певачи данас су напорном пробом почели припреме за смотру усавршавајући тако и најситније детаље па чак поједине враћајући и по десетину пута. Делић Ђорђе Уметнички руководилац ансамбла истиче како има доста тога да се уради али и да много очекује од играча у које има потпуно поверење. „Сигуран сам да ће после свих проба које нас тек очекују и доћи резултат нашег рада. Ови момци и девојке посвећени су сваком сегменту нашег рада тако да верујем у њих па и у свој рад наравно. Остаје нам да радимо на кондицији и на доброј естетици ансамбла.“ напомиње Ђорђе.

Још једном Вас подсећамо да је 17. Републичка смотра фолклора заказана за 21. и 22. март, у Дому културе града Чачка а наш ансамбл свој програм извешће другог такмичарског дана, у недељу са почетком у 1500 часова. Својим члановима желимо успешно предстојећу смотру!

С поштовањем Веб тим ансамбла „Севојно“
у Севојну, 08. март 2015. године

Повезано